Phalaborwa

De laatste jaren starten we onze Krugerparkvakanties vanuit het gemoedelijke stadje Phalaborwa. Phalaborwa heeft het schattigste vliegveld ter wereld. Wat je hier op de foto ziet, is het hele vliegveld. Deze foto nam ik vanaf de start/landingsbaan.

Phalaborwa Airport Bakkers B&B
Warm onthaal op Phalaborwa Airport PHW

We logeren de eerste nacht altijd bij Cees en Corina Bakker (zwaaiend op de foto). Zij runnen sinds 2006 hun eigen B&B in Phalaborwa. Er zijn natuurlijk meer overnachtingsmogelijkheden, maar Cees en Corina halen ons op van het vliegveld, zetten een koud biertje voor ons neer, steken de braai aan, vertroetelen ons en brengen ons de volgende dag, na een heerlijk ontbijt, naar onze huurauto. Kijk, die service is moeilijk te evenaren. Bakkers Bed and Breakfast dus.

Phalaborwa grenst áán het Krugerpark. Vanaf Cees en Corina rijd je linksaf bij het enige stoplicht in het dorp en binnen 5 minuten ben je bij Phalaborwa Gate.

Eén reactie

  1. Dank je wel voor het compliment Gwen!! Je weet dat wij het ook altijd erg gezellig vinden om jullie te mogen ontvangen bij ons!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s