Omgeving

Omdat we meestal naar het Krugerpark vliegen (Phalaborwa of Nelspruit) hebben we behalve deze twee plaatsen niet zo veel gezien van de omgeving van het Krugerpark.

In juli 2005 zijn we via het Manavhela Ben Lavin Nature Reserve naar het noorden van Kruger gereden. Het is een klein reservaat met vooral antilopen, giraffen en kleine roofdieren als jakhalzen. Je kan er gerust wandelen en fietsen. We hebben er een nacht gekampeerd met onze camper. Er waren toen geen andere campinggasten, dus het was heerlijk rustig.

In Nelspruit hebben we een vogelkijktour gedaan in de botanische tuin. Dat was erg leuk. We zagen veel meer vogels dan we zelf hadden kunnen spotten. De botanische tuin is ook een mooie plek om te wandelen of te picknicken.

In 2006 zijn we via Dullstroom naar Johannesburg gereden. We hebben toen de Dullstroom Bird Of Prey and Rehabilitation Centre bezocht. Dit is erg de moeite waard, zeker als je de hilarische roofvogelshow van Mark en Mark kunt bijwonen. Op hun website lees je alles over het goede werk dat ze verrichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s