SANParks accommodatie

Krugerpark accommodatie boeken

Je kan op verschillende manieren accommodatie boeken: Online, per e-mail, fax, telefoon of via een agent.

Online boeken via de SANParks website
Je kan online bekijken wat beschikbaar is en dit gelijk boeken. Je moet direct het gehele bedrag betalen per creditkaart. Als je later iets wilt veranderen, dan moet je schriftelijk of telefonisch contact opnemen met reservations. Je kan je boeking dus niet online wijzigen. Als je een deel van de reservering wilt annuleren, dan raak je de gehele boeking kwijt. Online boeken is dus vooral handig voor korte vakanties, als je 100% zeker weet dat je niets wilt wijzigen.

Activiteiten, Wilderness trails, rolstoelvriendelijke accommodatie of kinderbedjes kun je niet online boeken. Dat kan alleen via e-mail, fax of telefoon.

Per e-mail naar SANParks reserveringen
Ik maak altijd gebruik van e-mail om de accommodatie te reserveren. Een mailtje ziet er ongeveer zo uit:

Dear sir, madam,

I would like to book the first 5 nights of our trip to KNP in December 2011. We will be travelling with 2 adults.

25-12-2011 Shimuwini GD4 cottage
26-12 2011 Shimuwini GD4 cottage
27-12-2011 Olifants FQ4V2 bungalow
28-12-2011 Lower Sabie LST2U safari tent
29-12-2011 Lower Sabie LST2U safari tent

Ik sluit af met mijn naam, adres, telefoonnummer en paspoortnummer. Je krijgt vervolgens bericht terug met een verzoek tot aanbetaling. Soms is de gewenste accommodatie niet beschikbaar. Ik boek dan een alternatief en kijk regelmatig of er wat vrijkomt. Vervolgens stuur ik een e-mail met mijn gewenste wijziging. Wanneer je vlak van te voren iets wijzigt, betaal je wijzigingskosten.

De afgelopen jaren is het reserveren niet geheel vlekkeloos verlopen. Wijzigingen werden niet doorgevoerd, bevestigingen kwamen niet aan, één gehele boeking werd zelfs geannuleerd in plaats van gewijzigd. Ik raad je aan je reservering rechtstreeks naar Hesther van den Berg (hestherv@sanparks.org) te sturen in plaats van het algemene e-mailadres reservations@sanparks.org. Een andere mogelijkheid is je reservering door een agent in Zuid-Afrika te laten doen.

Ik hoor goede verhalen over SA Tours & Safaris.

Tot slot, als Engels spreken geen probleem is, dan kun je goedkoop bellen met Skype. Het nummer van de afdeling reserveringen is: +27 12 428 9111

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s