Januari vloedregens

Net als vorig jaar missen we de jaarlijkse januari vloedregens met een dikke week. Dit jaar is vooral het noorden van het Krugerpark erg getroffen. Shingwedzi Rest Camp staat zelfs helemaal onder water. Op het blog van wildcard.co.za kun je een aantal foto’s zien van het getroffen gebied. Toen we hier eind december 2012 waren, was de rivier op een paar plassen na helemaal droog. Het restaurant van Shingwedzi is bedolven onder de modder. Bij deze airconditioner zaten we in december nog te eten. Buiten waren er geen tafeltjes vrij, dus gingen we binnen zitten. Ook wel lekker, want het was zo’n 40°C.
Het gaat een hele klus worden om alles op te ruimen.

Hieronder Shingwedzi in drogere tijden:

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s