Nyala

Het grootste deel van maandag 24 december 2013 gebruiken we om bij te komen van de heenreis naar Zuid-Afrika, die 24 uur langer duurde dan de bedoeling was. Aan het eind van de middag maken we een kort ritje langs alle lussen van de S50 bij Shingwedzi. Bij een enorme marulaboom zien we dit mooie Nyala mannetje. 

Nyala, Shingwedzi, Kruger Nationaal Park, Krugerpark

_MG_1586

We gaan er even goed voor zitten. De bavianen in de boom worden langzaam actief na hun siësta en spelen in de takken boven ons. Een drietal bosbokjes loopt langs en er scharrelt een stel helmparelhoenders rond. Na een half uur worden we wreed verstoord door een poepende baviaan. De drollen knallen op ons autodak en onze voorruit neer. WAT KUNNEN DIE BEESTEN STINKEN ZEG. Zeldzaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s