Onderweg naar Satara

25 juli 2005

We vertrokken rond negen uur richting Satara. Onderweg stopten we bij Olifants voor koffie (type slootwater) en het prachtige uitzicht.

Olifants River

We zagen olifanten, nijlpaarden, bavianen en impala’s in de rivierbedding.

View Olifants

Bij het winkeltje van Olifants kochten we wat souvenirs, een paar T-shirts en een vogelboek. Bij Nwamanzi stopten we even om van het uitzicht te genieten. Bij Ngotso drinkplaats zagen we een enorme kudde buffels. Dat moeten er wel een paar honderd geweest zijn. Magnifiek gezicht. Daarna zagen we een olifant uit de watertank drinken. Hij nam tot slot een douche, erg vermakelijk om te zien. Onderweg naar Satara zagen we verder een jakhals, een struisvogel (onze eerste in het wild), secretarisvogels, een leeuwenpaar en een Afrikaanse scharrelaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s