Letaba restaurant

24 juli 2005

Het was zondag en we besloten er een luie dag van te maken. We reden naar Engelhard dam en weer terug. We zagen impala’s, giraffen, olifanten, krokodillen, nijlpaarden, zebra’s en waterbokken. ’s Middags gingen we met een boek bij het restaurant zitten. Het terras van het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de rivier. Hier kun je uren voor je uit kijken, genietend van een hapje en een drankje.

Letaba Restaurant

In de rivierbedding is altijd wel wat te zien: Olifanten, waterbokken, reigers, ooievaars.

2 reacties

  1. In augustus 2011 zaten wij hier met ons gezin te genieten van het uitzicht. ’s Middags liep ik zomaar deze prachtige schoonheid tegen het lijf (binnen de fenches!). Gelukkig bleven de hyena’s wel netjes buiten spelen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s